Home » Vuurwerk » Geluidsarm vuurwerk

Geluidsarm vuurwerk

De toenemende vraag aan geluidsarm vuurwerk heeft ons doen besluiten ons vuurwerkassortiment uit te breiden met een groot aantal nieuwe vuurwerkartikelen. Deze nieuwe vuurwerkartikelen bevatten geen knaleffect en zijn daardoor bruikbaar op locaties waar normaliter geen vuurwerk mogelijk is omdat dit tot verstoring kan leiden van de omgeving.

Dit geluidsarme en diervriendelijke vuurwerk is uitstekend geschikt om op muziek tot ontbranding te brengen, de combinatie met vlammen tot 20 meter hoogte en full-color lasers is een gigantisch spektakel! Uiteraard is muziek niet noodzakelijk voor deze show, maar de combinatie van muziek en (stil) vuurwerk is wel erg bijzonder.

Onze pyrotechnici hebben al diverse diervriendelijke vuurwerkshows ontwikkelt welke volledig op de muziek ontbranden, maar uiteraard is een stille vuurwerkshow ook mogelijk op muziek naar uw keuze.

Dankzij onze eigen import beschikken wij over het grootste assortiment stil en groen / milieuvriendelijk vuurwerk van de Benelux.
Met de nieuwste stille effecten weten wij van elke show een waar spektakel te maken, denkt u hierbij aan effecten welke wij vanaf de waterkant op het water kunnen schieten, zoals bijvoorbeeld fonteinen of Bengaals vuur, maar ook stille sierlijke effecten hoog in de lucht.

Beschikt u niet over een ruime locatie? Ook hier is een vuurwerkshow mogelijk. Wij hebben de beschikking over ruim 200 verschillende vuurwerkeffecten welke op korte-afstand tot het publiek geplaatst mogen worden. Een vuurwerkshow is dan al mogelijk op een afstand van 10 meter!

Bent u geïnteresseerd in een stille vuurwerkshow? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, hierbij kunnen wij u ook voorzien van meerdere voorbeelden van geluidsarme vuurwerkshows. Contact opnemen kunt u via de contact-pagina op onze website.

vertelt
Geluidsarm Vuurwerk
Wij merken dat de vraag naar geluidsarme vuurwerkshows de laatste jaren sterk is toegenomen. Caffero is zich hier direct in gaan specialiseren en hebben diverse diervriendelijke vuurwerkshows ontwikkelt welke niet tot verstoring van de natuur en de o... Lees meer
VIDEO