Home » Vuurwerk » Buitenvuurwerk

Buitenvuurwerk

Vuurwerkshows bijna altijd en op iedere locatie mogelijk tegen zeer interessante prijzen al vanaf € 695,-euro. Alle vergunningen worden door ons geregeld. Vuurwerkshows al mogelijk met een veiligheidsafstand van 15 meter.

Caffero event fireworks onderscheidt zich door zijn exclusiviteit in zowel kleine als mega-vuurwerkshows. Deze shows worden gerealiseerd door onze eigen groep enthousiaste, creatieve, ervaren en gecertificeerde pyrotechnici. Die uiteraard met inachtneming van de juiste veiligheidsvoorschriften voor henzelf, u en uw publiek het evenementen en theatervuurwerk altijd zeer professioneel, veilig en verantwoord af zullen steken.

 

 

Dit gebeurt handmatig, elektrisch of computergestuurd. Wij hebben ook de mogelijkheid om het vuurwerk op muziek synchroon te laten lopen door onze geavanceerde computerprogramma’s. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de vuurwerkshow voorafgaand driedimensionaal aan u te presenteren. Wij werken nationaal en internationaal en hebben diverse soorten vuurwerkshows die al reeds vanaf € 695,- gerealiseerd kunnen worden. Ook vuurwerk bij daglicht of geluidarm vuurwerk is mogelijk. Ook kunnen wij tekstletters en figuren verzorgen in allerlei verschillende kleuren, maten en vormen. Om verassingen te voorkomen en de show optimaal op de locatie af te stemmen, bezoeken wij alle afsteekplaatsen zelf. Wij bespreken met u wat de mogelijkheden zijn voor de in onze show te kunnen gebruiken calibers en soorten vuurwerk. Door onze eigen import van consumenten, professioneel en theatervuurwerk kunnen wij u een concurrerende prijs en constante kwaliteit leveren. Alle evenementen worden door ons compleet verzorgd inclusief aanvraag vergunningen, de totale regie en het opbouwen en schoon opleveren van de locatie. Tevens zijn wij verzekerd tot € 5.000.000 dekking per evenement ingeval van calamiteiten.

Neem voor meer informatie of vragen gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter via het ‘bel me terug’ formulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

vertelt
Jeroen Cafferata
Buitenvuurwerk
Buitenvuurwerk is op de meeste locaties prima mogelijk. Wij komen altijd de locatie vooraf bekijken zodat wij naar de mogelijkheden kunnen bekijken en kunnen bepalen welke soorten vuurwerk wij in kunnen zetten voor een veilig maar optimaal resultaat.... Lees meer
VIDEO