Home » Special effects » Sparkle machines

Sparkle machines

Het nieuwe special-effect voor veel feesten, onthullingen en festivals! Wij beschikken over een grote hoeveelheid Sparkular machines welke wij zowel verhuur als compleet voor u verzorgen.

De Sparkular machines geven een vergelijkbaar effect als dat van een traditionele vuurwerkfontein, echter is het grote verschil dat er voor Sparkulars geen vergunning benodigd is, het effect nagenoeg niet warm wordt en dit nagenoeg geen rook produceert! Uiterst geschikt voor binnen gebruik en vanwege de instelbare hoogte op veel locaties mogelijk.

Door middel van metaal poeder kan de machine een prachtig zilvereffect creëren tot maximaal 5 meter hoogte, deze vulling kan meerdere keren gebruikt worden.

Uiteraard voldoen onze sparkle machines aan alle wettelijke veiligheidseisen.
Meer informatie over onze sparkle machines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter via het ‘bel mij terug’ formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Jeroen vertelt
Jeroen Cafferata
Sparkle Machines Sparkular
Onze Sparkle machines zijn een uitstekende vervanger voor de traditionele vuurwerkfonteinen. Door middel van diverse soorten vullingen kunnen wij de hoogte van het effect eenvoudig bepalen. Via een afstandsbediening kunnen de machines eenvoudig op af... Lees meer
Video