Home » Special effects » Lasershow

Lasershow

laser show, prachtige lasershow

Een lasershow is een geweldig staaltje techniek en dit vereist vakmensen die zeer veel kennis hebben van laser stage lightning. Caffero Event Fireworks heeft deze vakmensen in huis en kunnen u een complete laser show aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Lasers zijn er in diverse formaten en prijsklasses, wij gebruiken slechts de allerbeste lasers en vernieuwen ons laserassortiment dan ook jaarlijks. Zo bent u verzekerd van een topkwaliteit lasershow!

Lasertechniek heeft een breed scala aan mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Denk aan projectie op schermen, gebouwen en andere projecten. Logo’s, teksten, alles is mogelijk. Heeft u geen mogelijkheid voor projectie? Dan kunnen wij ook een 3D spektakel verzorgen. U kunt bijvoorbeeld denken aan full colour stralen die door middel van lichte rook zichtbaar gemaakt worden boven uw publiek met een fantastische, kleurrijke / ruimtelijke effecten op de beat van de muziek.

Wilt U het grootst mogelijke spektakel voor uw evenement, dan kunnen wij een combi verzorgen van laser (huren prijs), vuurwerk, vlammen, rookmachines en andere special effects. Dit op tijd-code aangestuurd zodat alles synchroon loopt met de juist gekozen muziek. Kiest U voor deze optie dan kunnen wij u garanderen dat dit indrukwekkende spektakel de amusementswaarde van uw evenement enorm zal verhogen en nog lang bij u en uw gasten in gedachten zal blijven hangen.

U kunt vrijblijvend prijzen opvragen omtrent een lasershow. De prijzen zijn afhankelijk van de combinatie en uw persoonlijke wensen. Dus wilt u een laser show huren, neem dan nu contact met ons op!

Jeroen vertelt
Jeroen Cafferata
Lasershows
De vraag naar vuurwerk in combinatie met lasers werd de laatste jaren steeds groter. Enkele jaren geleden hebben wij dit opgepakt en lasers toegevoegd aan ons brede assortiment aan special-effects. De combi van een lasershow en vuurwerk is een waa... Lees meer
Video