Home » Special effects » Flame gun

Flame gun

Flame gun / Vlammenpistool

Uniek in Nederland is het vlammenpistool, waarvan Caffero Event Fireworks de enige in Nederland is die deze momenteel in zijn assortiment heeft. Dit vlammenpistool spuit vlammen tot wel 3 meter ver!

Het vlammenpistool is uitgevoerd met een accu die er voor zorgt dat het gas wordt ontbrand op het gewenste moment. De aanvoer van gas gaat door middel van twee kleine gasflesjes. Hierdoor is de flame gun dus volledig draagbaar zonder slangen of kabels!

Het vlammenpistool kan zowel bij binnen als buiten evenementen ingezet worden en geeft een spectaculair effect voor uw act of evenement.

Uiteraard voldoet dit vlammenpistool aan alle wettelijke eisen om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

– Geen vergunning nodig.
– Vlammenpistool kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.
– Spectaculair en uniek effect voor uw evenement of act!

U kunt bij ons ook een vlammenpistool huren. Neem voor meer informatie of vragen gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter via het ‘bel me terug’ formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Jeroen vertelt
Flamegun
Door middel van deze flame gun kunt u uw act of evenement extra spectaculair maken! In plaats van de vlammen die afgevuurd worden vanaf het podium kan de artiest nu zelf zijn vlammen afvuren en een eigen vlammenshow creëren! De flame gun / vlammenwe... Lees meer
Video