Home » Special effects » Confetti streamers

Confetti kanon

Confetti shooter

Een confetti kanon wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Dit traditioneel vrolijk en sfeerverhogend effect wordt door ons gebruikt om de feeststemming te verhogen. Wij hebben confetti machines tot onze beschikking met onbeperkte mogelijkheden. Wij kunnen de stemming van uw gasten verhogen met onze traditionele confetti shooters. Ook begeleiden wij hele evenementen met onze confettishows. Alle kleuren en vormen confetti, zelfs met een eigen logo zijn door ons leverbaar en ook UV uitvoering is mogelijk (deze confetti licht fel op in combinatie met black light). Diverse openingen met ons antieke confetti kanon oogsten veel succes. Met onze Swirl Fan zorgen wij voor een enorme confetti regen zonder geluid.

Uiteraard bevat een confetti shooter brandvrije en kleurvaste confetti voor zowel voor binnen als buiten gebruik. Ook bestaat de mogelijkheid om bij Caffero een confetti canon te huren.

Al onze machines zijn ook geschikt voor het afschieten van streamers. Dit zijn slierten papier met diverse afmetingen en kleuren die spectaculaire effecten geven. Uiteraard zijn deze streamers brandvrij en kleurvast en zowel voor binnen als buiten gebruik.

* Geen vergunning nodig
* confetti streamers in alle kleuren
* Confetti kan met 1 schot en een knal, maar ook langdurig
blijven spuiten.
* Confetti kanon is succes verzekerd
* Confetti variërend van 5m hoog tot 60m hoog.
* Prijs confettishow vanaf € 245,-
* Een confettishooter voor elke gelegenheid

Neem voor meer informatie of vragen gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter via het ‘bel me terug’ formulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen! Kortom, voor confetti kanonnen bel je met Caffero!

Jeroen vertelt
Jeroen Cafferata
Confetti / Streamers
Confetti en / of streamers, echter meestal in combinatie van beiden, gebruiken wij zeer veel. Wij beschikken over grote en kleine machines waardoor het zowel voor binnen als buiten geschikt is. Het wordt een enkele keer zelfs gebruikt ter vervangi... Lees meer
Video