Home » Special effects » Co2

CO2 kanon

Co2 jet, de magische rookwolk

De Co2 jet wordt steeds meer op evenementen, festiviteiten, openingen, tentoonstellingen en ook in de muziekwereld ingezet om de hoogtepunten extra onder de aandacht te brengen. Co2 is een vloeibaar gas wat niet brandbaar of explosief is en wat een geweldige witte ijskoude rookpluim geeft, die gelijk weer weg is. Dit geeft een heerlijke afkoeling voor de feestgangers, ofwel een co2 kanon is letterlijk cool.

Co2 machine geeft een imposante sissende witte rookpluim(co2 effect) tot wel 20 meter hoog. Met onze ervaring en de beschikking over de modernste Co2 jets en besturingen kunnen wij een enorme jetshow voor u verzorgen.
Vele varianten en combinaties zijn mogelijk. Onze Co2 jets kunnen computergestuurd synchroon op elk willekeurig muziekstuk ingezet worden. Ook in combinatie met licht en andere special effects zijn de Co2 shows adembenemend.

Door de ervaringen van ons team kunnen wij het co2 kanon van de grond omhoog laten spuiten, maar ook van boven naar beneden en van links naar rechts. Deze krachtige imposante snelle rookshow zal door het publiek enorm gewaardeerd worden.

* Geen vergunning nodig
* Voor binnen en buiten
* Prijs CO2 show vanaf € 245,-
* mogelijkheid tot co2 kanon huren

Neem voor meer informatie of vragen gerust geheel vrijblijvend contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter via het ‘bel me terug’ formulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen!

Jeroen vertelt
Jeroen Cafferata
Co2
Wij beschikken over de nieuwste en meest krachtige CO2 jets die er momenteel verkrijgbaar zijn, een reden waarom men ook vaak voor onze CO2 jets kiest. CO2 is een effect dat ijskoude rookpluimen geeft. Vanzelfsprekend hebben wij deskundig personee... Lees meer
Video